Persoonlijke begeleiding bij je werk

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Jobcoaching

Een jobcoach biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding op de werkvloer wanneer je ingewerkt wordt of als dingen niet lekker lopen. Dat kan zijn in praktische zin bij jouw werkzaamheden, maar ook in het omgaan met je collega’s of de communicatie met je leidinggevende.

Wij willen samen met jou bereiken dat jij je werk beter kan (blijven) doen en je werkgever laten zien hoe jullie het beste kunnen samenwerken.

Klik op de link voor meer informatie over jobcoaching

Persoonlijk Ontwikkeltraject

Door te investeren in een persoonlijk ontwikkeltraject, met coaching en haptonomie, kun je jouw vaardigheden verbeteren en op een gezonde manier toepassen op het werk. Het resultaat is een meer harmonieuze en productieve werkomgeving, waarin jij je op je gemak voelt en waarin je beter in staat bent om jouw doelen te bereiken.

Nieuwsgierig wat zo’n traject voor jou kan betekenen?

Bekijk de inhoud en resultaten van een persoonlijk ontwikkeltraject

Hulp bij re-integratie

Zoek je hulp bij jouw re-integratie? 

Dan ben je bij onze coaches aan het goede adres. Jouw vraag staat bij ons centraal, niet de aard van de belemmering of jouw opleidingsniveau.

Ben je vanuit een uitkering op zoek naar werk? Klik dan op de link voor informatie over UWV re-integratietrajecten

Heb je al een baan? Leg dan contact met ons om te onderzoeken of we je kunnen helpen.

Tips voor jouw sollicitatie

Het is van belang dat je je goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek. Elk gesprek is anders, maar vaak willen werkgevers dezelfde dingen met jou bespreken.

Daarom zijn deze sollicitatietips handig om te gebruiken. Zo laat je jouw sollicitatiegesprek zo soepel en succesvol mogelijk verlopen.

Re-integratie Leiden