Persoonlijke begeleiding bij je werk

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Jobcoaching

Een jobcoach biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding op de werkvloer wanneer je ingewerkt wordt of als dingen niet lekker lopen. Dat kan zijn in praktische zin bij jouw werkzaamheden, maar ook in het omgaan met je collega’s of de communicatie met je leidinggevende.

Wij willen samen met jou bereiken dat jij je werk beter kan (blijven) doen en je werkgever laten zien hoe jullie het beste kunnen samenwerken.

Klik op de link voor meer informatie over jobcoaching

Hulp bij re-integratie

Zoek je hulp bij jouw re-integratie? 

Dan ben je bij onze coaches aan het goede adres. Jouw vraag staat bij ons centraal, niet de aard van de belemmering of jouw opleidingsniveau.

Ben je vanuit een uitkering op zoek naar werk? Klik dan op de link voor informatie over UWV re-integratietrajecten

Heb je al een baan? Leg dan contact met ons om te onderzoeken of we je kunnen helpen.

Personal Lifestyle Coaching: Beweeg- en Voedingsadvies speciaal voor jou

Zoek je hulp bij het verbeteren van jouw gezondheid en levensstijl? 

Het is begrijpelijk dat het behalen van evenwicht en vooruitgang in je gezondheidsdoelen een uitdaging kan zijn wanneer je het alleen moet doen. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig, iemand die met je meedenkt over wat verstandig is, om echt vooruitgang te boeken.

En dat is precies waar MatchForce jou kan helpen. Onze gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige, Stacey van Woggelum, tevens een van onze coaches, staat klaar om jou wekelijks of zelfs dagelijks bij te staan.

Klik op de link voor meer informatie over Personal Lifestyle Coaching

Tips voor jouw sollicitatie

Het is van belang dat je je goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek. Elk gesprek is anders, maar vaak willen werkgevers dezelfde dingen met jou bespreken.

Daarom zijn deze sollicitatietips handig om te gebruiken. Zo laat je jouw sollicitatiegesprek zo soepel en succesvol mogelijk verlopen.

Re-integratie Leiden