Over ons

Het team

Ons team bestaat uit gedreven medewerkers met uiteenlopende expertises, waardoor wij elkaar uitstekend aanvullen. De klant staat centraal met als belangrijkste uitgangspunt de mogelijkheden van de klant.

Frans Oostrum

Frans Oostrum

Directeur
frans@matchforce.nl
+316 24 573 735

Communicatief, vooruitlopend, analytisch en coöperatief zijn enkele van mijn vaardigheden waarmee ik mijzelf in het kort introduceer.

Sinds 2004 ben ik ondernemer in de re-integratiebranche en verzuimbegeleiding. Dit is voorafgegaan door ruim 25 jaar ervaring in uiteenlopende functies. Zo ben ik werkzaam geweest in het bankwezen, bij Gemeentelijke Sociale Diensten, GAK, GUO en UWV.

De vele uiteenlopende persoonlijke contacten met opdrachtgevers en kandidaten dragen bij aan het plezier dat ik heb in mijn werk.

Ik ben in de uitvoering werkzaam als arbeidsdeskundige (job)coach en re-integratieadviseur.

Frouke van Rijn

Frouke van Rijn

Senior Jobcoach
frouke@matchforce.nl
+316 20 507 888

Ik ben sociaal- en organisatiepsycholoog. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de re-integratiebranche.

Wat ik erg belangrijk vind, is dat er maatwerk wordt geleverd. Ieder persoon heeft zijn eigen beperkingen, problemen, zwakke punten maar ook sterke punten, karakter, motivatie en doorzettingsvermogen waardoor elk traject om zijn eigen aanpak vraagt. Bij MatchForce is er de mogelijkheid om maatwerk te bieden. Daarom werk ik hier met veel plezier.

Mijn specifieke deskundigheid is het begeleiden van mensen met psychische beperkingen, de Wajong doelgroep en mensen met Autisme.

Reny van Staalduine - Bekema

Reny van Staalduine – Bekema

Arbeidsdeskundige
reny@matchforce.nl
+316 161 386 91

Mijn kracht ligt in het snel analyseren van cliënten en de situatie waarin zij verkeren en hen van daaruit via een helder plan (terug) naar werk te begeleiden.

Een coach met een goed inlevingsvermogen en in staat om mensen positief te prikkelen waardoor ze gemotiveerd raken.

Mijn kernwoorden zijn: analytisch, deskundig, besluitvaardig, consequent, creatief denker, oplossingsgericht, motivator voor anderen.

Ingrid van Leeuwen

Office Manager
ingrid@matchforce.nl
+316 275 954 01