Personal Lifestyle Coaching: Beweeg- en Voedingsadvies speciaal voor jou

Persoonlijke begeleiding bij re-integratie en het voorkomen van uitval: voel je fit, sterk en gesteund

  • Zit je niet helemaal lekker in je vel?

  • Verlang je naar een gezondere levensstijl?

  • Heb je last van fysieke klachten door een slechte (werk)houding en wil je daar voorgoed vanaf?

  • Ben je klaar om aan jezelf te werken?

Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan vraag je je misschien af: hoe dan?

Het is begrijpelijk dat het behalen van evenwicht en vooruitgang in je gezondheidsdoelen een uitdaging kan zijn wanneer je het alleen moet doen. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig, iemand die met je meedenkt over wat verstandig is, om echt vooruitgang te boeken.

En dat is precies waar MatchForce jou kan helpen.

 

Waarom met Stacey van MatchForce?

Onze gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige, Stacey van Woggelum, tevens een van onze coaches, staat klaar om jou wekelijks of zelfs dagelijks bij te staan. Stacey ontwikkelt gezondheidsprogramma’s die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeften, wensen en doelen, om je te helpen de gewenste resultaten te behalen.

 

“De beste investering die je kunt doen,

is een investering in jezelf!”

 

 

Waarom Personal Lifestyle Coaching?

Met personal lifestyle coaching kun je ondersteuning krijgen op verschillende gebieden van een gezonde levensstijl, zoals:

  • Het verkennen van jouw mogelijkheden voor lichaamsbeweging en gezonde voeding
  • Het verminderen van gezondheidsklachten als gevolg van veel tillen, staan of juist veel zitten
  • Stap voor stap een correcte houding aanleren om de belastbaarheid van rug, nek  en schouders te verbeteren
  • Het identificeren en overwinnen van eventuele onderliggende problemen en obstakels bij het nastreven van een gezonde levensstijl
  • Het stimuleren om persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, zoals bijvoorbeeld het slagen voor de sporttest van de politie (een klant van ons is daar onlangs voor geslaagd!)

 

Stacey gelooft in de kracht van persoonlijke begeleiding. Daarom zal zij een plan op maat voor jou opstellen met voldoende tools en gaat zij er alles aan doen om je te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Met haar deskundige begeleiding en motiverende aanpak zul je merken dat je je al snel beter voelt en meer energie hebt tijdens je werk en je op den duur in staat bent je leven ten volle te leven.

 

Resultaat voor jou en je werkgever

Na dit Personal Lifestyle traject heb jij inzicht in jouw patronen en hoe deze invloed hebben op jouw leefstijl en gezondheid. Daarnaast hebben we heel wat stappen gezet om verandering aan te brengen waar jij dat wenst. Of het nu gaat om sterker worden, afvallen of gezonder eten. Door samen aan de slag te gaan boek je resultaten. En onze regelmatige afspraken maken dat jouw nieuwe gezonde gedrag steeds makkelijker vol te houden is. Het wordt een gewoonte. Zo eigen dat je er na het traject mee vooruit kunt en je fit blijft voelen.

 

Wil je meer informatie over Personal Lifestyle Coaching?

Laat het ons weten! We staan klaar om je te helpen  naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Leg direct contact met Stacey via email stacey@matchforce.nl of bel met MatchForce 085 – 002 75 66

Vraag voor het vergoeden van personal lifestyle coaching bij je werkgever eens naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB) of laat ons hierin bemiddelen. Ook bij re-integratietrajecten zijn er vaak mogelijkheden voor vergoeding.