Arbeidsdeskundig advies

Wet en regelgeving zijn de kernbegrippen van het werk van onze arbeidsdeskundigen. De arbeidsdeskundige adviezen van MatchForce zijn adequaat en voldoen aan de vereisten van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). De arbeidsdeskundigen beschikken over actuele kennis betreffende  belasting en belastbaarheid, de wet en regelgeving zoals de Wet Verbetering Poortwachter, Ziektewet, WIA, WAJONG en de Participatiewet.

Het verdient aanbeveling om in een zo vroeg mogelijk stadium de nodige aandacht te besteden aan het onderzoeken of voor een zieke werknemer terugkeer in eigen werk of ander werk bij de eigen
werkgever mogelijk is. Hoe langer het verzuim duurt des te hoger wordt de drempel om het werk te hervatten.

Onze arbeidsdeskundigen kunnen u bijvoorbeeld adviseren over spoor 1 bij langdurig verzuim en de inzet van re-integratie instrumenten. Zij betrekken alle noodzakelijke elementen bij de beoordeling om goed onderbouwd te adviseren.

Met onze arbeidsdeskundige expertise kunnen wij voor u beoordelen of het eigen werk van de zieke werknemer nog geschikt is of geschikt te maken is. Blijkt dit niet het geval te zijn dan onderzoekt MatchForce of er binnen het bedrijf de mogelijkheid bestaat tot hervatting in ander passend werk.

Contact opnemen met Matchforce

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Reny van Staalduine – Bekema.

Reny van Staalduine – Bekema

Reny van Staalduine – Bekema

Arbeidsdeskundige